alt text

Texter från olika branscher

Blogginläggen här är från lite olika delar av handel, bygg, infographics och annat som jag finner intressant.

alt text

Personliga texter

Det mesta du hittar i textväg från oss är personligt, men samtidigt använder vi faktabaserat underlag.

Skriva vs psykisk sjukdom: ett kreativt slagfält

Varför skrivande är bra för ditt sinne och hälsa

Att skriva är ett bra sätt att uttrycka sig och dela idéer. Det hjälper oss också att bättre förstå våra tankar genom att skriva ner dem på papper. Dessutom kan skrivande vara en stor stressavlastare.

Att skriva har många fördelar, inklusive ökad kreativitet, förbättrad kognitiv funktion och känslomässig stabilitet. Det är också en beprövad stressavlastare, som kan hjälpa till med psykiska problem som ångest och depression. Det är lite som att göra hemstädning Stockholm i sinnet, typ? Jag tror ni förstår.

Varför skrivande är bra för din mentala hälsa – ur en vetenskaplig synvinkel

Att skriva är ett kraftfullt verktyg för självuttryck, som hjälper dig att bli mer kreativ och må bättre.

Det finns många fördelar med att skriva. Det kan hjälpa dig att arbeta igenom svåra tankar och känslor, skapa nya kopplingar i din hjärna, organisera dina tankar och lära dig nya saker. Oavsett om det handlar om livsviktiga saker, eller bara när du praktiserade på t.ex. det där företaget som sålde solceller Timrå. Håll minnesbilderna vid liv!

 

Varför skrivande förbättrar ditt minne och uppmärksamhet

Att skriva är ett bra verktyg för att förbättra ditt minne och uppmärksamhet. När du skriver ner något är det mer sannolikt att du kommer ihåg det eftersom skrivandet tvingar dig att bearbeta informationen djupare. Jag hade helt glömt att jag skulle boka resor online, men genom att skriva om hälsa kom jag på det! Att skriva hjälper oss också att hålla fokus på uppgiften. Den fysiska handlingen att sätta penna på papper tvingar oss att förbli närvarande och produktiva istället för att bli distraherade av sociala medier eller andra digitala enheter. Andra sätt att skriva kan hjälpa dig att hålla dig mentalt frisk

Att skriva används ofta i terapisessioner. Det kan vara i form av en dagbok, att skriva brev till någon eller till och med bara skriva ner tankar och känslor. Detta hjälper människor att hålla sig mentalt friska eftersom det kan hjälpa dem att släppa känslor och tankar som de kanske inte har kunnat uttrycka verbalt. Det kan med andra ord också hjälpa vid beroendeproblematik, genom att kartlägga olika problemområden.

Fem bevisade fördelar med att skriva varje dag

Att skriva varje dag kan hjälpa dig att förbli kreativ, bli mer produktiv och förbättra dina skrivfärdigheter. Det är aldrig för sent att starta en blogg eller arbeta med din roman. Här är fem bevisade fördelar med att skriva varje dag.

1) Håll dig kreativ: Att skriva varje dag hjälper dig att upprätthålla ett konsekvent flöde av kreativitet och idéer. Du kommer att få mer tid att utforska din kreativitet och experimentera med nya koncept och idéer. Behöver du fokus, testa en Nixs.

2) Var mer produktiv: Att skriva varje dag hjälper dig att bli mer produktiv på alla områden i ditt liv. När du skriver tvingar det dig att fokusera på en uppgift i taget vilket gör att du är mindre benägen att bli distraherad av andra saker som kan dyka upp under dagen.

3) Förbättra dina skrivfärdigheter: Att skriva varje dag hjälper dig att förbättra dina skrivfärdigheter och gör det lättare för dig att lära dig nya färdigheter i framtiden eftersom övning ger färdighet!

4) Bygg ett stödsystem: En av de bästa sakerna med att skriva är att det ger en möjlighet till eftertanke och att prata med dom människor i ditt liv som du bryr dig om. Det kan göra att du binder starkare band med dem, och att de bryr sig mer. Så om skiten skulle träffa fläkten, så att säga, så har du ett skyddsnät som tar hand om dig.