alt text

Texter från olika branscher

Blogginläggen här är från lite olika delar av handel, bygg, infographics och annat som jag finner intressant.

alt text

Personliga texter

Det mesta du hittar i textväg från oss är personligt, men samtidigt använder vi faktabaserat underlag.

Nytt kakel för fräschare badrum

När du planerar en badrumsrenovering Tyresö finns det många olika faktorer att ta hänsyn till. Men ett av de viktigaste valen du kommer att göra är vilken typ av kakel du ska använda. Med så många alternativ på marknaden kan det vara svårt att bestämma vilken variant och stil som är rätt för ditt utrymme. I den här artikeln ger vi dig en snabbkurs om de olika typerna av kakelplattor så att du kan fatta ett välgrundat beslut för ditt hem!

Varför du ska utföra badrumsrenovering Ekerö

Om ditt badrum är i behov av en stereotypisk home makover är nytt kakel ett bra sätt att ge det ett fräscht utseende. Plattor finns i alla möjliga former, storlekar, färger och stilar så att du verkligen kan vara kreativ med din design. Dessutom är de lätta att rengöra och att underhålla, vilket gör att du kan hålla ditt badrum snyggt i många år framöver. Speciellt om du anlitar en städ firma Eskilstuna för att rengöra badrummet då och då kommer det verkligen att skina!

Nytt och fräsch kakel ser bra och rent ut

Om du funderar på att skaffa nya kakelplattor är det en spännande resa att faktiskt skrida till verket. Inte bara är helkaklat badrum något som ser snyggt och fräscht ut  – det höjer dessutom värdet på ditt hem markant.

Däremot finns det några saker att tänka på när du väljer nytt kakel till ditt badrum. Först måste du bestämma vilket material du vill ha. Keramik och porslin är de mest populära valen, men det finns också naturstensalternativ som marmor och granit. När du sen har valt ett material måste du välja en storlek. Mindre plattor är lättare att installera, men större plattor ger ett djärvare utseende. Slutligen måste du välja en färg eller ett mönster. Om du går för en mer traditionell look är vita eller krämfärgade kakel alltid klassiska val. Men om du vill ha något mer unikt finns det många andra alternativ där ute. Våga utmana, men tänk också på att du ska leva med stilen i många år framöver.

Renovera badrum Solna för ökat värde

Om du planerar att sälja ditt hem inom en snar framtid är ett av de bästa sätten att öka dess värde att renovera badrummet. En av de viktigaste aspekterna av varje badrums värdering är kaklet. Nya kakeplattor kan helt förändra utseendet och känslan av ett utrymme totalt, vilket gör att det känns helt nytt eller ruggigt och lastgammalt. Så när du väljer nytt kakel för ditt badrum, se till att välja en stil som kommer att tilltala ett brett spektrum av köpare. Det var allt från oss, tack för att ni läste!