alt text

Texter från olika branscher

Blogginläggen här är från lite olika delar av handel, bygg, infographics och annat som jag finner intressant.

alt text

Personliga texter

Det mesta du hittar i textväg från oss är personligt, men samtidigt använder vi faktabaserat underlag.

Så gjorde vi hemmet mer hållbart

I takt med den ökade miljömedvetenheten i samhället är det fler och fler som söker efter sätt att göra sitt hem mer hållbart. Anna och Johan är två sådana personer som har tagit steget och gjort förändringar i sitt hem för att bidra till en mer hållbar framtid. Redaktionen har träffat dem för att höra om deras erfarenheter och hur de gick tillväga.

En av de första sakerna Anna och Johan gjorde, var att installera solpaneler på sitt tak. De ville minska sin beroende av fossila bränslen och producera sin egen energi. De anlitade en firma som specialiserade sig på solenergi och arbetet gick smidigt. Först gjordes en noggrann undersökning av taket för att säkerställa att det var lämpligt för solpaneler. Därefter installerades panelerna på taket med hjälp av specialiserad utrustning. Panelerna var tillverkade av högkvalitativt material som var både hållbart och effektivt.

En annan åtgärd Anna och Johan tog, var att investera i en elbil och installera en laddbox i sitt garage. De ville minska sitt koldioxidutsläpp och bli mer självförsörjande när det gällde sin transport. De anlitade en firma som specialiserade sig på elbilar och installation av laddboxar. Arbetet gick smidigt och laddboxen installerades på en lämplig plats i garaget. Laddboxen var tillverkad av högkvalitativt material och kunde ladda bilen snabbt och effektivt.

För att öka sin livskvalitet och trivsel i hemmet byggde Anna (också min kollega som porträttfotograf Stockholm) och Johan även ett nytt pooldäck. De ville ha en plats där de kunde koppla av och njuta av solen. De anlitade en firma som specialiserade sig på pooldäck och arbetet gick smidigt. Först gjordes en noggrann planering och ritningar för att säkerställa att pooldäcket skulle passa perfekt till deras hem. Därefter byggdes pooldäcket med högkvalitativt material som var både hållbart och estetiskt tilltalande. Som ett foto från fotograf Stockholm!

Anna och Johan är väldigt nöjda med sina förändringar och deras hem har blivit mycket mer attraktivt och energisnålt. De är stolta över att ha tagit steget mot en mer hållbar framtid och att kunna bidra till att minska miljöpåverkan. De rekommenderar starkt att anlita specialiserade firmor för att utföra sådana förändringar och betonar vikten av att välja högkvalitativt material för att få ett bra resultat.